Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokratuoli paikka heti vapaana. Helsingin keskustassa Punavuoressa Bulevardista seuraavalla kadulla yli 20 vuotta toiminut Parturi-Kampaamo etsii 1-2 uutta yrittäjää vuokratuolille. Tervetuloa joukkoomme sinä luotettava,rehellinen ja ahkera kampaaja/parturi jolla jo omia asiakkaita. Liikkeessämme toimii myös Kosmetologi ja Kynsitaiteilija. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää. Fresko Hair and Beauty Oy Uudenmaankatu 44, 00120 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.09.2016 ja sen on julkaissut Fresko Hair. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus