Duunitori suosittelee
Promoottori

Face2Face

Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Tervetuloa vuokratuoliyrittäjäksi vastaremontoituun liikkeeseeni Ullanlinnan parhaalle paikalle! Liikkeessäni toteutetaan kaikkia kampaamo- ja parturipalveluita tyylikkäässä ja yksityiskohtia myöten mietityssä ympäristössä. Ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen, joko puhelimitse tai sähköpostitse, niin jutellaan lisää ja tavataan vaikka kahvikupin ääressä liikkeessäni. Kotisivut: www.annanhiussalonki.com Instagram: @annan_hiussalonki Facebook: Annan Hiussalonki...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Annan Hiussalonki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus