Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asuntomarkkinoista kiinnostunut viestinnän osaaja

Suomen Vuokranantajat ry

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme valmiin asiakaskunnan omaavaa parturi-kampaaja vuokratuolille. Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän tuolivuokran, ihanat työkaverit, rennon ilmapiirin sekä loistavat puitteet töiden tekemiseksi. Liikkeemme sijaitsee Lapinlahdenkadulla, Kampin välittömässä läheisyydessä (5 min kävelymatka Kampin metroasemalle tai kauppakeskukseen). Tiloissamme on mahdollisuus tehdä myös ripsienpidennyksiä ja käytössämme on asiakkaillemme varattu ilmainen parkkipaikka kauempaakin tuleville. www.lmous.fi Yhteydenotot mieluiten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo L'mous. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00101 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus