Duunitori suosittelee
Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme valmiin asiakaskunnan omaavaa parturi-kampaaja vuokratuolille. Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän tuolivuokran, ihanat työkaverit, rennon ilmapiirin sekä loistavat puitteet töiden tekemiseksi. Liikkeemme sijaitsee Lapinlahdenkadulla, Kampin välittömässä läheisyydessä (5 min kävelymatka Kampin metroasemalle tai kauppakeskukseen). Tiloissamme on mahdollisuus tehdä myös ripsienpidennyksiä ja käytössämme on asiakkaillemme varattu ilmainen parkkipaikka kauempaakin tuleville. www.lmous.fi Yhteydenotot mieluiten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo L'mous. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus