Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme valmiin asiakaskunnan omaavaa parturi-kampaaja vuokratuolille.

Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän tuolivuokran, ihanat työkaverit, rennon ilmapiirin sekä loistavat puitteet töiden tekemiseksi.

Liikkeemme sijaitsee Lapinlahdenkadulla, Kampin välittömässä läheisyydessä (5 min kävelymatka Kampin metroasemalle tai kauppakeskukseen). Tiloissamme on mahdollisuus tehdä myös ripsienpidennyksiä ja käytössämme on asiakkaillemme varattu ilmainen parkkipaikka kauempaakin tuleville. www.lmous.fi

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse hanna.h.koistinen@gmail.com, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme sopia tapaamisen. (Päivisin keskitymme asiakkaidemme palvelemiseen)
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työnantaja: Parturi-Kampaamo L'mous Sijainti: Lapinlahdenkatu 8, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Hanna Koistinen, 0504082162, hanna.h.koistinen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lapinlahdenkatu 8, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo L'mous. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lapinlahdenkatu 8, 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa