Duunitori suosittelee
Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Elokuussa avannut yrittäjäomisteinen ja -vetoinen New Hairstore-liike kauppakeskus Goodmanissa kaipaa vielä lisää tekijöitä!

Mikäli asiakaspalvelu on mieluisaa, kättesi jälki kestää tarkastelun ja haluat työpaikkaan, jossa halutaan ylläpiptää hyvää ilmapiiriä ja työntekijöistä välitetään, voi meillä olla hakemasi paikka. Lähdetään yhdessä tekemään uutta parturi-kampaamoa, jossa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen - ja pääsemme kumpikin osapuoli kertomaan lisää taidoistamme ja toiveistamme.

Työnantaja: Sadunpaikka Sijainti: Kauppakeskus Goodman, Kaivokatu 7, 13100 HÄMEENLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Satu Kiuru, Puh: 0415440934, satu.kiuru@hairstore.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakeskus Goodman, Kaivokatu 7, 13100 HÄMEENLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sadunpaikka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Kauppakeskus Goodman, Kaivokatu 7, 13100 HÄMEENLINNA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa