Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tietoarkkitehti (Data Architect)

Qentinel

Espoo

Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Account Director

Fonecta

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elokuussa avannut yrittäjäomisteinen ja -vetoinen New Hairstore-liike kauppakeskus Goodmanissa kaipaa vielä lisää tekijöitä! Mikäli asiakaspalvelu on mieluisaa, kättesi jälki kestää tarkastelun ja haluat työpaikkaan, jossa halutaan ylläpiptää hyvää ilmapiiriä ja työntekijöistä välitetään, voi meillä olla hakemasi paikka. Lähdetään yhdessä tekemään uutta parturi-kampaamoa, jossa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät. Ota yhteyttä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Hämeenlinna kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sadunpaikka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus