Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme tiimiimme luovaa ja osaavaa parturi-kampaajaa, joka olet innostunut työstäsi ja haluat kehittää taitojasi. Liikkeessämme on monipuoliset palvelut, joten sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi. Kaikki hakemukset huomioidaan.

Web-osoite: http://www.auranhiuspalvelu.fi Työnantaja: Tmi Auran Hiuspalvelu Sijainti: 21380 AURA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Merja Juhannusvuori 050 3399 175 merja@auranhiuspalvelu.fi Hakemukset: merja@auranhiuspalvelu.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21380 AURA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Auran Hiuspalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21380 - Aura , osoitteessa 21380 AURA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa