Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme reipasta, joustavaa ja työtä pelkäämätöntä parturi-kampaajaa. Työkokemusta olisi hyvä olla jonkin verran, mutta kaikki hakemukset huomioidaan. Liikkeessä toiminnassa myös nonstop.
Ensisijaisesti haemme sopimusyrittäjää, mutta mahdollisuus on myös osa-aikaiseen palkkatyöhön. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostiin jossa kerrot vähän itsestäsi ja työtaustastasi.

Työnantaja: Parturi-Kampaamo Nemo Sijainti: Turuntie 3, 21380 AURA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: RASMUS ANU, Puh: 0407758989, rasmus.anu@gmail.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turuntie 3, 21380 AURA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Nemo. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Aura , osoitteessa Turuntie 3, 21380 AURA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa