Duunitori suosittelee
Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan parturi-kampaajaa alan töihin. Mahdollisuus tulla joko palkkatyösuhteeseen taikka vuokratuolille.

Työnantaja: Parturi-kampaamo ja hiushoitola Marbella ky Sijainti: Kirkkotie 1, 63300 ALAVUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian tai sopimuksen muk. Yhteystiedot: Parturi-kampaamo ja hiushoitola Marbella ky Marketta Peltonen Puh. 0405083468, 065111234 marketta.peltonen@hiushoitolamarbella.fi Hakemukset: parturi-kampaamo ja hiushoitola Marbella ky Kirkkotie 1 63300 Alavus  Henkilökohtainen käynti Ilmoitus jätetty: 21.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkotie 1, 63300 ALAVUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.08.2016 ja sen on julkaissut Parturi-kampaamo ja hiushoitola Marbella ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Alavus , osoitteessa Kirkkotie 1, 63300 ALAVUS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa