Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Partnos-konserni on suomalainen perheyritys. Partnos Oy:n alaisuudessa toimii tytäryhtiönä mm. alansa johtava vedenmittausjärjestelmiä toimittava Vercon Oy. Yhtiöllä on myös merkittävää kiinteistö- ja sijoitusomaisuutta. Etsimme TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA työskentelemään monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä Sastamalan toimipisteessä. Taloushallinnon assistenttina toimit avainasemassa osana taloushallinnon tiimiä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa ostolaskujen käsittely ja tiliöinti, vuokralaskutus, reskontrien hoito, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Sastamala taloushallinto Sastamala hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto Sastamala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Partnos Oy Y-tunnus 2471456-9 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Partnos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus