Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Partnos-konserni on suomalainen perheyritys. Partnos Oy:n alaisuudessa toimii tytäryhtiönä mm. alansa johtava vedenmittausjärjestelmiä toimittava Vercon Oy. Yhtiöllä on myös merkittävää kiinteistö- ja sijoitusomaisuutta.

Etsimme TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA työskentelemään monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä Sastamalan toimipisteessä. Taloushallinnon assistenttina toimit avainasemassa osana taloushallinnon tiimiä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa ostolaskujen käsittely ja tiliöinti, vuokralaskutus, reskontrien hoito, matkalaskujen- ja maksuliikenteen hoito sekä avustavat kirjanpidon tehtävät. Tarvittaessa avustat myös muissa taloushallinnon tehtävissä ja projekteissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutustaustaa. Sinulla on kykyä ymmärtää liiketoimintaa kokonaisuutena ja näet taloushallinnon merkityksen osana liiketoimintaa. Hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia ja ymmärrät yhtiön konsernirakenteen mukana tuomat ulottuvuudet. Tärkeintä on aktiivinen, huolellinen ja tarkka työote. Etsimämme henkilö omaa rautaisen ja positiivisen asenteen, nopean oppimiskyvyn sekä mainiot vuorovaikutustaidot. Viihdyt itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa, osana tiivistä tiimiä. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja viet asioita sujuvasti eteenpäin vaadittujen aikataulujen puitteissa.

Työ on kokoaikainen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV (palkkatoivomuksen kanssa) osoitteeseen satu.herrainsilta@partnos.fi 31.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Satu Herrainsilta, 050 4676 736.

Työnantaja: Partnos Oy Sijainti: Pajakatu 11, 38200 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Satu Herrainsilta, 0504676736, satu.herrainsilta@partnos.fi Hakemukset: satu.herrainsilta@partnos.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pajakatu 11, 38200 SASTAMALA

Yritystiedot

Toiminimi Partnos Oy Y-tunnus 2471456-9 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

884 598 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

-527 818 € -324 %

Henkilöstö

5 -1

Liikevoitto-%

-60 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Partnos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Pajakatu 11, 38200 SASTAMALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa