Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Partnos-konserni on suomalainen perheyritys. Partnos Oy:n alaisuudessa toimii tytäryhtiönä mm. alansa johtava vedenmittausjärjestelmiä toimittava Vercon Oy. Yhtiöllä on myös merkittävää kiinteistö- ja sijoitusomaisuutta. Etsimme TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA työskentelemään monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä Sastamalan toimipisteessä. Taloushallinnon assistenttina toimit avainasemassa osana taloushallinnon tiimiä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa ostolaskujen käsittely ja tiliöinti, vuokralaskutus, reskontrien hoito, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Sastamala taloushallinto Sastamala hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Partnos Oy Y-tunnus 2471456-9 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Partnos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus