Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Parikkalan Pika-Pulla Oy hakee tuote-esittelijää/myyjää kesäkaudeksi Savonlinnassa oleviin kauppoihin. Työtä on perjantaisin 7.5h/pv Esittelypisteen rakentamisineen ja purkamisineen työpäivä voi olla pidempikin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Savonlinna myyntialan tehtävät Savonlinna myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Parikkalan Pika-Pulla Oy Y-tunnus 0785108-6 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä/myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Parikkalan Pika-Pulla Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57100 - Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus