Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

FULL STACK WEB DEVELOPER

Puhuuko sydämesi koodarin kieltä? Oletko saanut kasteen webin pohjattomassa kaivossa ja huutaako sielusi halusta luoda verkkoon puhdasta taikaa?

Panic Marketingin taiturimainen ja tehokas tiimi etsii Webin salat tuntevaa Full Stack mestaria.
Webin front- ja backend- koodauksen riimukirjoitus avautuu sinulle ja osaat valjastaa PHP, Python ja JavaScript -kolmikon sekä WordPress-, Django- ja Drupal-järjestelmien salaisuudet käyttöösi kuin keskimaan valkea velho.

Syöksy siis seikkailuun, jossa pääset kohtaamaan mielikuvituksesi rajat. Osana Panicin rohkeaa joukkoa saat kohdata mielenkiintoisia haasteita ja monimuotoisia asiakkaita.

Tiimi varmistaa selustasi tässä seikkailussa ja tarjoammekin sinulle vakituisen työsuhteen, liukuvat työajat ja upean mahdollisuuden kehittää omia kykyjäsi ja kohottaa taitotasojasi webin salojen saralla. Joukossamme pääset ratsastamaan kehityksen aallonharjalla luoden taianomaisia tuotteita, joissa vain mielikuvituksesi on rajana.

Kykyjäsi tulevat koettelemaan vain parhaimpaan tulokseen tyytyvät asiakkaamme, kuten Jääkiekon SM-liiga, Veikkausliiga, Rajala Oy, Kalustetukku ja monet muut.
Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tule luomaan kanssamme jotain näyttävää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@panic.fi.

Lisätietoja tehtävästä: Jussi Soro, jussi.soro@panic.fi, 050-5458167

Web-osoite: http://www.panic.fi Työnantaja: Panic Marketing Oy Sijainti: Tykistönkatu 4, 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Jussi Soro, Puh: 0505458167, jussi.soro@panic.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tykistönkatu 4, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi panic marketing Y-tunnus 1582142-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Full Stack Web Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Panic Marketing Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Tykistönkatu 4, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa