Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palvimestarit MM oy hakee Alue-edustajaa /edustusliikettä/ konsulenttia liha-ja einestuotteiden myyntiin Itä-Suomen alueelle. Saat edustaaksesi tunnetut-ja laadukkaat tuotteet ja oman myyntialueen.Käytössäsi on yrityksen auto. Haemme henkilöä, joka on valmis tavoitteelliseen ja tuloksekkaaseen myyntiin sekä kehittämään uutta aluetta.Työ alkaa sopimuksen mukaan ,työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot arkisin klo.08.00-16.00...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu muut myymälätehtävät Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyntialan tehtävät Joensuu myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Palvimestarit MM Oy Y-tunnus 0133296-3 Toimiala Muualla luokittelematon elintarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Palvimestarit MM Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80101 - Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa