Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myymälätyöhön konsulenttia liha- ja einestuotteiden esittelyyn Sipooseen. Arvostamme ulospäinsuuntautuneisuutta ja esiintymiskykyä.Työhön opetetaan. Työtä on 1 päivä viikossa (perjantai),riippuen tekijästä töitä voi olla enemmänkin. Huom. Paikka täytetään sopivan hakijan tultua....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyntialan tehtävät Sipoo myyjät ja kassahenkilöt maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Sipoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Palvimestarit MM Oy Y-tunnus 0133296-3 Toimiala Muualla luokittelematon elintarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä / konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Palvimestarit MM Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01150 - Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa