Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme myymälätyöhön konsulenttia liha- ja einestuotteiden esittelyyn Lappeenrantaan ja sen lähialueelle. Arvostamme ulospäinsuuntautuneisuutta ja esiintymiskykyä. Työhön opastetaan.

Työ on osa-aikaista ja sitä on 1-3 päivää viikossa.

Huom. Paikka täytetään sopivan hakijan tultua.

Web-osoite: http://www.palvimestarit.fi Työnantaja: Palvimestarit MM Oy Sijainti: 53100 LAPPEENRANTA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Alue-edustaja Jan-Erik Kempe +358 (0)40 7270704 jan-erik.kempe@palvimestarit.fi - Myyntipäällikkö Jani Hovilehto, jani.hovilehto@palvimestarit.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Palvimestarit MM Oy Y-tunnus 0133296-3 Toimiala Muualla luokittelematon elintarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 881 000 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € -9 %

Henkilöstö

28 -2

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä / konsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Palvimestarit MM Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta , osoitteessa 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa