Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia siivoustyöhön Kajaaniin. Työ on vakituinen ja koko-aikainen (30-37,5h/vko). Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, joustava ja ahkera työntekijä, joka kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Työhön vaaditaan kaksi vuotta siivousalan työkokemusta. Laitoshuoltajan tutkinto, työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi katsotaan eduksi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Heidi Pyykkönen 040 4860 270 (arkisin klo 9-15).

Haethan tehtävää mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3222

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Kajaani Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Heidi Pyykkönen 040 4860 270 (arkisin klo 9-15). Hakemukset: https://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3222 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaavia siivoustehtäviin Kajaaniin, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Kajaani. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa