Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia siivoustyöhön Kajaaniin. Työ on vakituinen ja koko-aikainen (30-37,5h/vko). Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa. Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, joustava ja ahkera työntekijä, joka kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Työhön vaaditaan kaksi vuotta siivousalan työkokemusta. Laitoshuoltajan tutkinto, työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi katsotaan eduksi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme tehtävän kannalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaavia siivoustehtäviin Kajaaniin, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Kajaani. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus