Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälä -ja teollisuustilojen siivoukseen Alavudella sijaitseviin asiakaskohteisiimme. Työ on päivä- /iltatyö sekä myös viikonloppuisin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Miia Hakala, [email protected] , puh. 0400 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Alavus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alavus johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava siivoustyöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.12.2016. Työpaikka sijaitsee Alavus .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus