Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälä -ja teollisuustilojen siivoukseen Alavudella sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Työ on päivä- /iltatyö sekä myös viikonloppuisin.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Elina Hietala, elina.hietala@sol.fi, p. 0400138430.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Seinäjoki Sijainti: 63300 ALAVUS Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elina Hietala, elina.hietala@sol.fi, p. 0400138430 Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63300 ALAVUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava siivoustyöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63300 - Alavus , osoitteessa 63300 ALAVUS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa