Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälä -ja teollisuustilojen siivoukseen Alavudella sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Työ on päivä- /iltatyö sekä myös viikonloppuisin.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Miia Hakala, miia.hakala@sol.fi , puh. 0400 138430.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Seinäjoki Sijainti: 63300 ALAVUS Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Miia Hakala, miia.hakala@sol.fi , puh. 0400 138430. Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63300 ALAVUS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava siivoustyöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63300 - Alavus , osoitteessa 63300 ALAVUS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus