Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälätilojen siivoukseen asiakaskohteeseemme Tuuriin. Työajat vaihtelevat ma - su, sisältäen myös muiden työntekijöiden lomituksia sekä perussiivousryhmässä toimimista tarpeen mukaan. Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ahkera työntekijä sekä omaat itsenäisen ja vastuullisen toimintatavan. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta riittää, että asenteesi on oikeanlainen. Työn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Alavus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alavus johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava siivoustyöhön, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee Alavus .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus