Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Olemme suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna -brändin alla tarjoamme kunnille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonaisulkoistuksia ja terveysasemaulkoistuksia. Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Pihlajalinna tuottaa keväästä 2016 lähtien Parkanon ja Kihniön sote-palvelut Kolmostien Terveys Oy:n kautta.

Haemme Parkanoon Kehitysvammaisten toimintakeskuksen palveluvastaavaa.

Etsimme laaja-alaista kehitysvamma-alan osaajaa, kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Palveluvastaava toimii toimintakeskuksen lähiesimiehenä ja osallistuu asiakastyöhön. Katsomme eduksi aiemman esimieskokemuksen ja osaamisen sekä kehitysvammaisten päivä- että työtoiminnan ohjaamisesta.

Web-osoite: http://www.pihlajalinna.fi Työnantaja: Pihlajalinna Terveys Oy Sijainti: Pahkalankatu 8, 39700 PARKANO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Leila Törmä, p. 044 786 5326 leila.torma@parkano.fi Hakemukset: Sähköpostitse osoitteeseen jenni.vartiainen@pihlajalinna.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pahkalankatu 8, 39700 PARKANO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parkano , osoitteessa Pahkalankatu 8, 39700 PARKANO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa