Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälätilojen siivoukseen asiakaskohteeseemme Lehtimäelle. Työaika ma-la (aamu) 12h/viikko. Työsuhteen kesto noin 3-6kk. Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ahkera työntekijä sekä omaat itsenäisen ja vastuullisen toimintatavan. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta riittää, että asenteesi on oikeanlainen. Lisätietoja antaa Elina Hietala, [email protected], p. 0400138430 Haethan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Alajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alajärvi johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava myymäläsiivoukseen Lehtimäelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Alajärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus