Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme aktiivista palveluvastaavaa myymälätilojen siivoukseen asiakaskohteeseemme Lehtimäelle.

Työaika ma-la (aamu) 12h/viikko. Työsuhteen kesto noin 3-6kk.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ahkera työntekijä sekä omaat itsenäisen ja vastuullisen toimintatavan.
Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta riittää, että asenteesi on oikeanlainen.


Lisätietoja antaa Elina Hietala, elina.hietala@sol.fi, p. 0400138430

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sol.fi Työnantaja: SOL Palvelut Oy, Seinäjoki Sijainti: 63500 LEHTIMÄKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elina Hietala, elina.hietala@sol.fi, p. 0400 138430 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63500 LEHTIMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava myymäläsiivoukseen Lehtimäelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63500 - Alajärvi , osoitteessa 63500 LEHTIMÄKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa