Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme palveluvastaavaa myymälätilojen siivoukseen Kuortaneelle. Työ on iltatyötä ma-la, noin 16h/viikossa. Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera työntekijä. Lisätietoja antaa Elina Hietala, p. 0400 138430 Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Kuortane siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuortane johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava myymäläsiivoukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut SOL Palvelut Oy, Seinäjoki. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuortane .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus