Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme Turussa avattavaan toimipisteeseen palvelupäällikköä, joka toimii samalla osa-aikaisena puheterapeuttina.

CogniMed on osa yli 40-vuotta toiminutta Valmennuskeskus-konsernia yhdessä Valmennuskeskuksen ja Valmennuskeskus Publicin kanssa. Konserni on perheyritys ja työllistää yhteensä noin 70 henkeä eri puolilla Suomea. CogniMed on vuonna 2014 perustettu terveydenhuollon yritys, joka liittyi osaksi Valmennuskeskusta kesällä 2016. Puheterapiapalveluita yrityksemme tarjoaa tällä hetkellä Uudellamaalla ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä sekä Vantaalla. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, eettisyyteen ja jatkuvaan kouluttautumiseen.

Palvelupäällikön toimenkuvaan kuuluu hallinnollisena ja ammatillisena esimiehenä toimiminen. Saat päivittäistä tukea pääkaupunkiseutumme henkilökunnalta ja autamme kaikissa käytännön asioissa. Turun toimipisteemme on juuri remontoitu, mahdollistaen laadukkaan toiminnan ja pääset vapaasti suunnittelemaan sekä toteuttamaan lopputuloksen suhteen itseäsi. Kliinisen puheterapeutin työtä tehtäviin sisältyy osa-aikaisesti ja tästä syystä laillistetun puheterapeutin pätevyys on ehdoton vaatimus. Koska olet mukana käynnistämässä Turun toimintaa, niin toivomme sinulta lisäksi hyviä verkostoja ja paikallisten käytäntöjen tuntemusta sekä kokemusta puheterapeuttina toimimisesta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä, mutta autamme ja neuvomme tarvittaessa kaikissa käytännön asioissa. Kaikki yksityiskohdat on joustavasti neuvoteltavissa.

Tarjoamme mukavan ja rennon työympäristön, haluamasi verran vapautta, erinomaiset työehdot, tarvittavat tukiverkostot ja mahdollisuuden olla osana tulevaa menestystarinaa sote-uudistuksen tullessa voimaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Kaisamatti, p.040 509 8734, petri.kaisamatti@cognimed.fi ja hallintopäällikkö Riina Setälä, p.0400 414 406, riina.setala@cognimed.fi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen: hakemus@cognimed.fi - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Web-osoite: http://cognimed.fi Työnantaja: Cognimed Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kaisamatti, p.040 509 8734, petri.kaisamatti@cognimed.fi ja Riina Setälä, p.0400 414 406, riina.setala@cognimed.fi Hakemukset: Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen: hakemus@cognimed.fi - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö/puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Cognimed Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa