Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Inhouse Partners Oy on Etelä-Suomen, Turun, Tampereen ja Oulun alueella toimiva kokonaisvaltaisiin siivous- ja toimitilapalveluratkaisuiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Haemme palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulle. Tulet työssäsi olemaan palveluesimiehen "oikea käsi" ja avustat työnjohtoalueen organisoinnissa esimiestä. Tehtäviisi kuuluu myös siivousta, tuurausta, tavaroiden kuljetusta jne. Jos olet reipas, työtä pelkäämätön ja asiakkaiden palveleminen on Sinulle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Inhouse Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus