Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Inhouse Partners Oy on Etelä-Suomen, Turun, Tampereen ja Oulun alueella toimiva kokonaisvaltaisiin siivous- ja toimitilapalveluratkaisuiden tuottamiseen erikoistunut yritys.

Haemme palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulle.
Tulet työssäsi olemaan palveluesimiehen "oikea käsi" ja avustat työnjohtoalueen organisoinnissa esimiestä. Tehtäviisi kuuluu myös siivousta, tuurausta, tavaroiden kuljetusta jne.

Jos olet reipas, työtä pelkäämätön ja asiakkaiden palveleminen on Sinulle kunnia-asia ota yhteyttä ja tule töihin taloon, jossa työnteko on Siistiä!

Lisäksi voit käydä täyttämässä sähköisen työnhakukaavakkeemme internetsivuillamme www.ihp.fi

Web-osoite: http://www.ihp.fi Työnantaja: Inhouse Partners Oy Sijainti: 00620 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sop. mukaan Yhteystiedot: rekry(at)ihp.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00620 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Inhouse Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00620 - Helsinki , osoitteessa 00620 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa