Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme vakinaisia palveluneuvojia Etelä-Karjalan asiakaspalveluyksikköön.

Toimipisteenäsi on joko Lappeenrannan tai Imatran toimisto. Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta pääsääntöisesti toimistossa sekä ajanvarausasiakkaiden osalta puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja haluat aidosti palvella asiakasta. Olet joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, joka pystyy sujuvaan ja ammattimaiseen vuorovaikutteiseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Heidi Turkia, puh. 040 195 4428.

- viimeinen hakupäivä 24.10.2016
- viitekoodi U1016-450

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Web-osoite: http://www.kela.fi Työnantaja: Kela Sijainti: Toikankatu 4, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heidi Turkia, Puh. 0206356521 Hakemukset: http://www.kela.fi/rekrytoi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toikankatu 4, 53100 LAPPEENRANTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluneuvojia, Lappeenranta tai Imatra, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Toikankatu 4, 53100 LAPPEENRANTA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa