Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiantuntija-sairaanhoitaja/Palvelukoordinaattori!

Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja! Onko sinulla vankkaa hoitotyön kokemusta vähintään viiden vuoden ajalta, kokemusta asiantuntijatyöstä sekä esimiestyöstä? Lähdetkö mielelläsi myös kentälle tarpeen vaatiessa?


Medicum on 100-prosenttisesti suomalaisomistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kasvuyritys, joka on tuottanut 12 vuoden ajan korkealaatuisia hoiva-, avustus- ja lastenhoitopalveluja sekä hoitajavuokrauspalveluita. Pääkaupunkiseudun lisäksi palveluja tuotetaan myös Uudellamaalla, Keski-Pohjanmaalla, Kotkassa ja Jyväskylässä.


Medicum valittiin henkilökohtaisen avun ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi Raaseporiin ja Hankoon 1.1.2017-31.12.2019 (+optiovuosi). Haemme nyt asiantuntija-sairaanhoitajaa/palvelukoordinaattoria vammaispalveluiden päivystystiimiimme. Työpaikan osoite on aluksi Helsingissä. Tarkoituksena on avata Hankoon tai Raaseporiin tarvittaessa oma toimisto vuonna 2017.


Jos sinulla on erinomainen ruotsin kielen taito, käytännön kokemusta sairaanhoitajan kliinisestä työstä vähintään viiden vuoden ajalta, kokemusta esimiestehtävistä ja jos pystyt työskentelemään välillä haasteellisissa ja hektisissäkin tilanteissa, saatat olla etsimämme henkilö. Toimit asiakaspalvelussa linkkinä vammaisten ja vanhusasiakkaiden ja heitä avustavien työntekijöiden välillä, joten myös sosiaalista lahjakkuutta tarvitaan. Hyvät ATK-taidot, tarkkuus ja hyvä paineensietokyky ovat välttämättömät tehtävässä suoriutumisessa. Työnkuvaasi tulee kuulumaan myös hoitohenkilökunnan lääkelupaprosessien hoitaminen ja niistä vastaaminen sekä muut asiantuntijatehtävät.


Tartu toimeen ja lähetä hakemus ja cv sähköpostitse osoitteella olga.heiskanen@medicum.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivapalvelupäällikkö Olga Heiskanen puh. 050 3087604 tai olga.heiskanen@medicum.fi

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopim. mukaan Yhteystiedot: Olga Heiskanen puh. 050-3087604 Hakemukset: Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteella olga.heiskanen@medicum.fi. Aiempien esimiesten yhteystiedot on sisällytettävä hakemukseen viim. 2-3 vuoden ajalta, koska tarkistamme heiltä suoriutumisesi aikaisemmissa työpaikoissa. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 17.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja/Palvelukoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa