Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Medicum on tuottanut 12 vuoden ajan hoiva- ja sosiaalipalveluja pääkaupunkiseudulla. Teemme päivittäin noin 350-400 henkilökohtaisen avun avustuskäyntiä pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.
Medicum valittiin henkilökohtaisen avun ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi Hämeenlinnaan 1.6.2016-31.12.2018 (+optiovuosi+optiovuosi).

Haemme nyt Hämeenlinnaan

PALVELUKOORDINAATTORIA

Jos sinulla on käytännön kokemusta henkilökohtaisen avun koordinointitehtävistä ja jos pystyt työskentelemään ja ohjaamaan työntekijöitä välillä haasteellisissa ja hektisissäkin avustustilanteissa, saatat olla etsimämme henkilö. Toimit asiakaspalvelussamme linkkinä vammaisten ja vanhusasiakkaiden ja heitä avustavien työntekijöiden välillä. Suunnittelet työvuoroja ja avustat rekrytoinnissa. Teet asiakkaiden alkukartoituksia ja osallistut yhteistyöpalavereihin kunnan sosiaalitoimen kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. sairaanhoitaja, sosianomi, lähihoitaja, ensihoitaja)
- vankkaa työkokemusta vammaispalvelusta (käsittäen mm- käytännön avustustyön ja tukipalvelujen tuntemisen)
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkistä asennetta
- järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- näppäryyttä tietokoneen kanssa
- hyvää paineensietokykyä ja itseorganisoituvaa luonnetta
- valmiutta lähteä myös kentälle tarvittaessa ja ohjata avustajia heidän työssään.
- ajokorttia ja oman auton käyttöä
- valmiutta joustaviin työaikoihin (aamu-, ilta - ja viikonloppuvuorot)

Tartu toimeen ja lähetä hakemus ja cv sähköpostitse osoitteella olga.heiskanen@medicum.fi Lisätietoja toiminnastamme saat internetsivuiltamme osoitteessa www.medicum.fi. Pistäthän sähköpostin otsikoksi "PALVELUKOORDINAATTORi", kiitos!

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab Sijainti: 13500 HÄMEENLINNA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 1.1.2017 Yhteystiedot: Olga Heiskanen puh. 050-3087604 Hakemukset: Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteella olga.heiskanen@medicum.fi. Aiempien esimiesten yhteystiedot on sisällytettävä hakemukseen viim. 2-3 vuoden ajalta, koska tarkistamme heiltä suoriutumisesi aikaisemmissa työpaikoissa. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 17.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 13500 HÄMEENLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelukoordinaattori avustajapalveluun, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13500 - Hämeenlinna , osoitteessa 13500 HÄMEENLINNA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa