Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) on uuden aikakauden ammattiliittojen edelläkävijä. YKA toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä. Olemme jäsenen kumppani hänen urallaan ja tuemme jäsenen kehittymistä, uramahdollisuuksia sekä oikeuksia, jotta hän voi keskittyä tekemään työtään. Liitossa on runsaat 12 000 jäsentä ja kuulumme keskusjärjestö Akavaan. Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Espoo johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelujohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus