Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Työpaikkakuvaus

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) on uuden aikakauden ammattiliittojen edelläkävijä. YKA toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden ammatillisena etujärjestönä. Olemme jäsenen kumppani hänen urallaan ja tuemme jäsenen kehittymistä, uramahdollisuuksia sekä oikeuksia, jotta hän voi keskittyä tekemään työtään. Liitossa on runsaat 12 000 jäsentä ja kuulumme keskusjärjestö Akavaan.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut hakee uuteen tehtävään PALVELUJOHTAJAA vastaamaan liiton palvelukokonaisuuden kehittämisestä, toimintojen organisoimisesta ja toimimaan järjestö- ja jäsenpalvelutiimien asiantuntijoiden esimiehenä.

Keskeisenä vastuunasi on jäsenkokemuksen kehittäminen ja siitä vastaaminen kokonaisvaltaisesti, huomioiden myös tavoitteemme palvelujemme tavoitettavuudesta valtakunnallisesti. Lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu digitaalisiin kanaviin painottuvan viestinnän kehittäminen yhdessä viestintäpäällikön kanssa. Vastaat hallintopalveluista, ja roolissasi myös kehität ja organisoit sisäistä hallintoa sekä yhteistyökumppanisuhteita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa ja toimit hänen sijaisenaan.

Sinulla on näyttöjä toimintojen ja palvelujen kehittämisestä asiakaslähtöisesti, kokemusta hallintotehtävistä sekä osaamista digitaalisiin toimintaympäristöihin liittyen. Toivomme sinulta kokemusta asiantuntijoiden esimiehenä toimimisesta sekä sparraavaa ja valmentavaa johtamisotetta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mahdollisesti kokemusta järjestösektorilta. Haluat työskennellä kehittyvässä ja aktiivisessa ammattiliitossa.

Odotamme sinulta aloitteellista ja itsenäistä asioihin tarttumista, kykyä innostaa muita sekä luovaa toimintaotetta. Uskallat kyseenalaistaa asioita ja osaat kehittää toimintoja palvelulähtöisesti. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa ja organisoida laajoja kokonaisuuksia sekä kykyä viedä aloitetut asiat päätökseen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja nautit esimiestyöstä.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden aidosti kehittää liiton palveluja ja toimintaa – yhdessä sitoutuneen ja osaavan henkilöstön kanssa. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja mutkaton tiimihenki. Tarjoamme myös kilpailukykyiset palvelussuhteen edut. Hiljattain uusitut toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 2.11.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen, simo.poyhonen@yhteiskunta-ala.fi tai 050 341 4677.

Työnantaja: Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut Sijainti: Mikonkatu 8, Helsinki, Finland Hakemukset: simo.poyhonen@yhteiskunta-ala.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikonkatu 8, Helsinki, Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelujohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mikonkatu 8, Helsinki, Finland .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa