Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paltamon työvoimayhdistys ry tuottaa työllisyyshoidon palvelut Paltamon lisäksi myös Hyrynsalmella ja Puolangalla. Asiakaskuntamme koostuu työtä ja koulutusta vailla olevista nuorista, pitkäaikaistyöttömistä, vaikeasti työllistettävistä, ikääntyvistä ja osatyökykyisistä. Yhdistys aloittaa 1.1.2017 työllisyyshoidon palveluiden tuottamisen Ristijärven kunnalle. Haemme Ristijärvelle osa-aikaista OHJAAJAA Ohjaajan tehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden alkukeskustelut, sekä tukea ja motivoida asiakasta elämänhallinnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Ristijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Ristijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Paltamon Työvoimayhdistys ry Y-tunnus 2241297-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Paltamon työvoimayhdistys ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 88400 - Ristijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus