Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

PALOMIEHEN VIRKA
Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi palomiehen viran (VPAMI26). Viran sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Raahen paloasemalla.
Palomiehen työaika Raahen paloasemalla on tällä hetkellä poikkeusluvanmukainen 42h/vko ja työvuoron pituus 24 tuntia. Virkaan kuuluu velvollisuus osallistua tarvittaessa varallaoloon sekä tehdä lisä- ja sunnuntaityötä määrättäessä.
Virkaan valittavalta vaaditaan pelastustoimiasetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus ja BC -luokan ajokortti sekä pelastussukelluskelpoisuus, joka tarvittaessa testataan ennen viran vastaanottoa. Hakijoiden on annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Hakijalle voidaan katsoa eduksi voimassa olevat ensihoidon hoitovelvoitteet.
Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottoa esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valittava on virkasuhteessa Ylivieskan kaupunkiin.
Hakuasiakirjoja ei palauteta.

Työnantaja: Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos Sijainti: Pajuniityntie 1, 92150 RAAHE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palopäällikkö Kauko Himanka puh. 044 429 6241 ja toimialuepäällikkö Pekka Kankaanpää puh. 044 429 6105 Lisätietoja pelastuslaitoksesta: http://www.jokipelastus.fi Sähköposti: etunimi.sukunimi@jokipelastus.fi Hakemukset: Kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteella Jokilaaksojen pelastuslaitos, Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska Kirjekuoreen on merkittävä, "palomiehen virka Raahe" Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 29.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pajuniityntie 1, 92150 RAAHE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe , osoitteessa Pajuniityntie 1, 92150 RAAHE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa