Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PALOMIEHEN VIRKA Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi palomiehen viran (VPAMI26). Viran sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Raahen paloasemalla. Palomiehen työaika Raahen paloasemalla on tällä hetkellä poikkeusluvanmukainen 42h/vko ja työvuoron pituus 24 tuntia. Virkaan kuuluu velvollisuus osallistua tarvittaessa varallaoloon sekä tehdä lisä- ja sunnuntaityötä määrättäessä. Virkaan valittavalta vaaditaan pelastustoimiasetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Raahe palo- ja pelastusala Raahe .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa