Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi palomestarin viran (VPME13) paloasemien tulosalueella. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Ylivieskan paloasema.
Palomestarin tehtävänkuvaan kuuluu paloasemien tulosalueen komentotoimistosta vastaaminen, tulosalueen työvuorosuunnittelu ja siihen liittyvä yhteistyö sekä Promeron-pääkäyttäjän ja pelastuslaitoksen koulutuspalo-mestarin tehtävät. Lisäksi palomestari osallistuu lähes päivittäin Ylivieskan paloaseman toimintavalmiuden ylläpitoon.
Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, ihmisten johtamistaitoja, tietoteknisten sovellusten hyvää omaksumiskykyä, osaamisen kehittämiseen, koulutussuunnitteluun ja kouluttamiseen liittyvää osaamista.
Työaika virkasuhteen alussa on yleistyöaika (38,25 h/vko), johon kuuluu velvollisuus osallistua tarvittaessa varallaoloon.
Virkaan valittavilta vaaditaan pelastustoimiasetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus ja BC -luokan ajokortti. Pelastussukelluskelpoisuus tehtävässä on välttämätön.
Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottoa esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Virkavalinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valittava on virkasuhteessa Ylivieskan kaupunkiin.

Työnantaja: Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos Sijainti: Puusepäntie 2, 84100 YLIVIESKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Toimialueen päällikkö Pekka Kankaanpää, 044 429 6105 tai kehittämispäällikkö Petteri Jokelainen, 044 429 6006. Lisätietoja pelastuslaitoksesta: http://www.jokipelastus.fi Sähköposti: etunimi.sukunimi@jokipelastus Hakemukset: Kirjalliset hakemukset liitteineen on toimitettava osoitteella Jokilaaksojen pelastuslaitos, Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska. Kuoreen on merkittävä "palomestari Ylivieska". Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puusepäntie 2, 84100 YLIVIESKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska , osoitteessa Puusepäntie 2, 84100 YLIVIESKA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa