Duunitori suosittelee
Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi palomestarin viran (VPME13) paloasemien tulosalueella. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Ylivieskan paloasema. Palomestarin tehtävänkuvaan kuuluu paloasemien tulosalueen komentotoimistosta vastaaminen, tulosalueen työvuorosuunnittelu ja siihen liittyvä yhteistyö sekä Promeron-pääkäyttäjän ja pelastuslaitoksen koulutuspalo-mestarin tehtävät. Lisäksi palomestari osallistuu lähes päivittäin Ylivieskan paloaseman toimintavalmiuden ylläpitoon. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, ihmisten johtamistaitoja, tietoteknisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Ylivieska palo- ja pelastusala Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa