Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paloilmoitinliike Palomatic Oy on paloturvallisuusjärjestelmien erikoisammattiliike, jolla on Tukesin lupa toimia virallisena paloilmoitinliikkeenä. Haemme toimintamme laajentuessa yhtä reipasta ja omatoimista asiakasrajapinnassa viihtyvää henkilöä sähköisten ja muiden paloturvallisuusjärjestelmien asennus-, huolto-, ylläpito-, tarkastus-, dokumentointi- ja korjaustehtäviin Tampereen ja muiden Palomatic Oy:n yksiköiden toimialueelle. Pääsääntöinen toimialueesi tulee olemaan Pirkanmaa. Palomatic Oy kouluttaa tehtävään. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere harjoittelupaikat asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Palomatic Oy Y-tunnus 1876785-9 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paloturvallisuusjärjestelmien asentajaharjoittelij, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Palomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33730 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus