Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paloilmoitinliike Palomatic Oy on paloturvallisuusjärjestelmien erikoisammattiliike, jolla on Tukesin lupa toimia virallisena paloilmoitinliikkeenä. Haemme toimintamme laajentuessa yhtä reipasta ja omatoimista asiakasrajapinnassa viihtyvää henkilöä sähköisten ja muiden paloturvallisuusjärjestelmien asennus-, huolto-, ylläpito-, tarkastus-, dokumentointi- ja korjaustehtäviin Tampereen ja muiden Palomatic Oy:n yksiköiden toimialueelle. Pääsääntöinen toimialueesi tulee olemaan Pirkanmaa. Palomatic Oy kouluttaa tehtävään. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere harjoittelupaikat asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Palomatic Oy Y-tunnus 1876785-9 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paloturvallisuusjärjestelmien asentajaharjoittelij, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Palomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus