Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paloilmoitinliike Palomatic Oy on paloturvallisuusjärjestelmien erikoisammattiliike, jolla on Tukesin lupa toimia virallisena paloilmoitinliikkeenä. Haemme toimintamme laajentuessa yhtä reipasta ja omatoimista asiakasrajapinnassa viihtyvää henkilöä sähköisten ja muiden paloturvallisuusjärjestelmien asennus-, huolto-, ylläpito-, tarkastus-, dokumentointi- ja korjaustehtäviin Tampereen ja muiden Palomatic Oy:n yksiköiden toimialueelle. Pääsääntöinen toimialueesi tulee olemaan Pirkanmaa. Palomatic Oy kouluttaa tehtävään. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere harjoittelupaikat Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Palomatic Oy Y-tunnus 1876785-9 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paloturvallisuusjärjestelmien asentajaharjoittelij, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Palomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa