Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Paloilmoitinliike Palomatic Oy on paloturvallisuusjärjestelmien erikoisammattiliike, jolla on Tukesin lupa toimia virallisena paloilmoitinliikkeenä.

Haemme toimintamme laajentuessa yhtä reipasta ja omatoimista asiakasrajapinnassa viihtyvää henkilöä sähköisten paloturvallisuusjärjestelmien asennus-, huolto- sekä korjaustehtäviin Tampereen ja muiden Palomatic Oy:n yksiköiden toimialueelle. Pääsääntöinen toimialueesi tulee olemaan Pirkanmaa. Laitteet, joita sinun tulee tuntea ovat mm. paloilmoittimet, opas- ja merkkivalot, savunpoistojärjestelmät sekä ilmoituksensiirtolaitteet. Työ vaatii ajokortin. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jouni.karvinen@palomatic.fi. Ei puheluita.

Web-osoite: http://palomatic.fi Työnantaja: Palomatic Oy Sijainti: Rasulankatu 5, 33730 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Aluepäällikkö Jouni Karvinen jouni.karvinen@palomatic.fi Hakemukset: jouni.karvinen@palomatic.fi Hakemukset ja yhteydenotto vain sähköpostilla. Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rasulankatu 5, 33730 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Palomatic Oy Y-tunnus 1876785-9 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 741 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

334 000 € 16 %

Henkilöstö

16 16

Liikevoitto-%

19 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paloturvallisuusjärjestelmien asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Palomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Rasulankatu 5, 33730 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa