Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Assemblin Finland Oy pääkaupunkiseudulle taloteknisen ylläpitoliiketoimintamme kasvaessa vakituiseen työsuhteeseen seuraavasti:

PALOILMOITINJÄRJESTELMIEN ASIANTUNTIJOITA / KOKENEITA ASENTAJIA

Assemblin on erikoistunut monipuolisiin talotekniikan palveluihin kuten rakennusautomaatiojärjestelmiin, sähkö-, LVI- ja teleteknologiaan, linjasaneerauksiin, korjausrakentamiseen sekä teknisiin palveluihin.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle Helsingin toimipisteeseemme palveluhenkistä paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijaa.

Teknisten palveluiden turvapalvelutiimin toiminta kattaa paloilmoitinliiketyöt, suunnitelmat, käyttöönotot, huollot, kk-kokeilut, vikakorjaukset ja muut paloilmoittimiin liittyvät työt. Myös savunpoisto ja turvavalokeskusten huollot kuuluvat toimenkuvaan.

Tehtävässä toimit paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijana ja toimenkuvaasi kuuluu mm. käyttöönotot, vikakorjaukset, huollot, ohjelmointi ja asennustyöt.

Sinulla on käytännön kokemusta paloilmoitinasennustyöstä ja omaat päättelykykyä. Olet kenties perehtynyt aiemmin esim, Pelco/esmi-, Prodex-, Hedengren- tai Eltek-järjestelmiin. Näihin pääset perehtymään syvällisemmin projektien lomassa. Meille on tärkeää että olet aidosti kiinnostunut teknisistä asioista asiakaspalvelun ohella. Suomen kielesi on sujuvaa.

Oma-aloitteisena henkilönä pääset kehittämään palveluamme entistä paremmaksi. Työ vaati ajokorttia ja matkustusvalmiutta, koska työt suoritetaan pääosin pääkaupunkiseudulla asiakkaan luona erilaisissa kohteissa. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan sekä halu oppia ja kehittyä työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoisen työyhteisön tuella kasvavassa ja kehittyvässä Assemblin -konsernissa. Panostamme henkilöstöömme monin eri tavoin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3465040 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paloilmoitinjärjestelmien asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa