Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RTK-Palvelulle Loviisaan ydinvoimalaitoksen paloilmoitinjärjestelmän huoltotoimintaan SÄHKÖASENTAJAA, jolla on vahva paloilmoitinjärjestelmätuntemus. Olet hakemamme henkilö, mikäli sähköasennustöiden lisäksi osaat ohjelmoida ja asentaa paloilmoitinjärjestelmiä sekä tunnet paloilmoitinjärjestelmien lainsäädäntöä. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä tehdään 7,5 h päivässä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen projektipäällikkö Mikael Henriksson 044 412 4323 [email protected]...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07900 - Loviisa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus