Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RTK-Palvelulle Loviisaan ydinvoimalaitoksen paloilmoitinjärjestelmän huoltotoimintaan SÄHKÖASENTAJAA, jolla on vahva paloilmoitinjärjestelmätuntemus. Olet hakemamme henkilö, mikäli sähköasennustöiden lisäksi osaat ohjelmoida ja asentaa paloilmoitinjärjestelmiä sekä tunnet paloilmoitinjärjestelmien lainsäädäntöä. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä tehdään 7,5 h päivässä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen projektipäällikkö Mikael Henriksson 044 412 4323 mikael.henriksson@rtkpalvelu.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa Asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07900 - Loviisa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa