Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Palmian Kuntatalon Kokouskeskukseen iloisen asiakaspalveluasenteen omaavaa ammattitaitoista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Kuntatalossa on laaja valikoima kokous- ja tapahtumatiloja, lounas- ja tilausravintola, tilaussaunat sekä kahvila. Toimintamme kehittyy jatkuvasti. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti eri pisteissämme ja osallistumaan toiminnan kehittämiseen omalla panoksellasi.

Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä, oikeanlaista asennetta asiakaslähtöiseen palveluun, oma-aloitteisuutta, positiivista energiaa sekä kykyä sietää kiirettä ja muuttuvia tilanteita. Olet tiimipelaaja mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Asiakaspalvelussa tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidon ja ravintola-alan koulutuksen katsomme eduksesi. Tehtävässä onnistuminen vaatii kuitenkin ennen kaikkea halua luoda onnistuneita asiakaskohtaamisia ja positiivista asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, mukavat työkaverit sekä suuren ja kehittyvän organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10.2016. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://palmia.fi Työnantaja: Palmia Oy Sijainti: Toinen linja 14, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anne Mikkola 7.10 klo 14-15 ja 11.10. klo 13-14, p.040 334 2044 tai anne.mikkola@palmia.fi Huomioithan, että Anne ei ota vastaan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Hakemukset: http://www.palmia.fi/fi/rekrytointi/1236/ Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toinen linja 14, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi palmia Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Palmia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Toinen linja 14, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa