Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, henkilöarvioinnit sekä koulutus. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. Haemme tiimimme vahvistukseksi Palkanlaskijaa Go On Yhtiöiden Lahden keskustassa sijaitsevaan toimistoon. Työtehtävät koostuvat mm. palkanlaskennasta, laskutuksesta sekä muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Lahti määräaikainen Lahti taloushallinto määräaikainen Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut VaGomet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa