Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme vakavarainen, 25 -vuotias perheyritys, ja etsimme nyt vahvistusta myyntitiimiimme. Pääasiallinen toimialamme on aaltopahvin ja kartongin jalostus sekä erilaiset painotuotteet myymälämarkkinoinnin tarpeisiin. Toimimme Nurmijärven Klaukkalassa ja pääsääntöinen markkina-alueemme on pääkaupunkiseutu ja lähikunnat. ODOTAMME SINULTA: Toivomme että sinulla olisi aikaisempia näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä. Toimialan työkokemus ei ole välttämätön, vaan halu palvella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi muut myymälätehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pakkauspojat Oy Y-tunnus 0859045-5 Toimiala Aaltopahvin sekä paperi- ja kartonkipakkausten valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Pakkauspojat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus