Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme vakavarainen, 25 -vuotias perheyritys, ja etsimme nyt vahvistusta myyntitiimiimme. Pääasiallinen toimialamme on aaltopahvin ja kartongin jalostus sekä erilaiset painotuotteet myymälämarkkinoinnin tarpeisiin. Toimimme Nurmijärven Klaukkalassa ja pääsääntöinen markkina-alueemme on pääkaupunkiseutu ja lähikunnat. ODOTAMME SINULTA: Toivomme että sinulla olisi aikaisempia näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä. Toimialan työkokemus ei ole välttämätön, vaan halu palvella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyntialan tehtävät Nurmijärvi muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pakkauspojat Oy Y-tunnus 0859045-5 Toimiala Aaltopahvin sekä paperi- ja kartonkipakkausten valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Pakkauspojat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus