Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta autonkuljettajaa kananmunien jakeluun. Ajoreitit varsinais-suomen ja uudenmaan läänin alueilla. Työ on raskasta ja ripeää joten fyysinen kunto tulee olla kohdallaan. Edellytämme sinulta BC ajokorttia, Alue tuntemusta, asiakasystävällisyyttä, ammattipätevyyttä, suomenkielen taitoa ja järjestelmällisyyttä Päivät ovat pitkiä joten lyhyt työmatka on plussaa. Yrityksemme sijaitsee Marttilassa Opastamme työhön Vapaa luonteiset työhakemukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Marttila kevyt tavaraliikenne Marttila kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Maatalousyhtymä Kyheröisen Kanala, Teijo Kyheröine. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21490 - Marttila .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus