Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Promoottori

Face2face

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta autonkuljettajaa kananmunien jakeluun. Ajoreitit varsinais-suomen ja uudenmaan läänin alueilla. Työ on raskasta ja ripeää joten fyysinen kunto tulee olla kohdallaan. Edellytämme sinulta BC ajokorttia, Alue tuntemusta, asiakasystävällisyyttä, ammattipätevyyttä, suomenkielen taitoa ja järjestelmällisyyttä Päivät ovat pitkiä joten lyhyt työmatka on plussaa. Yrityksemme sijaitsee Marttilassa Opastamme työhön Vapaa luonteiset työhakemukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Marttila kevyt tavaraliikenne Marttila kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne Marttila .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Maatalousyhtymä Kyheröisen Kanala, Teijo Kyheröine. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Marttila .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa