Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta autonkuljettajaa kananmunien jakeluun. Ajoreitit varsinais-suomen ja uudenmaan läänin alueilla. Työ on raskasta ja ripeää joten fyysinen kunto tulee olla kohdallaan. Edellytämme sinulta BC ajokorttia, Alue tuntemusta, asiakasystävällisyyttä, ammattipätevyyttä, suomenkielen taitoa ja järjestelmällisyyttä Päivät ovat pitkiä joten lyhyt työmatka on plussaa. Yrityksemme sijaitsee Marttilassa Opastamme työhön Vapaa luonteiset työhakemukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Marttila kevyt tavaraliikenne Marttila kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Maatalousyhtymä Kyheröisen Kanala, Teijo Kyheröine. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Marttila .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus