Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 1 071 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä joulukuun 2015 lopussa oli 1 859.

Veho Hyötyajoneuvot maahantuo ja myy Mercedes-Benz -hyötyajoneuvoja pakettiautoista raskaisiin yhdistelmäajoneuvoihin, Setra-linja-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Tuotteiden myynnistä ja huollosta vastaa oma koko maan kattava myynti- ja huoltoverkosto, joka huoltaa myös Sisu-kuorma-autoja.

Toiminnan kasvaessa haemme vahvistusta ammattitaitoiseen joukkoomme Veho Hyötyajoneuvojen Lahden toimipisteeseen. Nyt haussa on

PAKETTIAUTOMYYJÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on palveluhenkinen alan ammattilainen, jolle työn laatu ja asiakkaiden tarpeista lähtevä palveluajattelu ovat kunnia-asioita. Tarjoamme kattavan tuotekoulutuksen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan sekä kilpailukykyiset edut.

Myyjän tehtävänä tulee olemaan uusien Mercedes-Benz paketti-, tila- ja kevytkuorma-autojen myynnin vahvistaminen Päijät-Hämeen alueella. Hakijoille on eduksi aiempi kokemus autokaupasta, yritysmyynnistä tai autoleasing- alasta. Edellytämme lisäksi aktiivista ja positiivista asiakaspalveluasennetta

Arvostamme ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä suhtautumista myyntityöhön, sopeutumista epäsäännölllisiin työaikoihin, paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä hoitaa asiat loppuun asti. Uusien tietojärjestelmien käyttäminen on sinulle tuttua. Olet myös jo hankkinut kokemusta auto- tai konekaupasta sekä kuljetusalasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Olli-Pekka Narvio, puh. 010 569 3619.

Täytä hakemus su 23.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.veho.fi/ Työnantaja: Veho Oy Ab Sijainti: Kasaajankatu 8, 15520 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Olli-Pekka Narvio, puh. 010 569 3619 Hakemukset: http://bit.ly/2ddo6DW Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kasaajankatu 8, 15520 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Veho Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Kasaajankatu 8, 15520 LAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa