Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme iloista ja joustavaa yhdistelmätyöntekijää päiväkotiimme. Päiväkodissamme on 20 lasta ja aikuisia on 5. Työhön kuuluu lounaan valmistus ja keittiöaskareet sekä koko talon siivoustyötä. Pääsääntöinen työaika on klo 09.00-12.30. Lisäksi iltapäivisin saattaa olla mahdollisuus lisätunteihin työskentelemällä lapsiryhmässä. Työpaikka on äitiysloman sijaisuus ja ainakin alustavasti määräaikaisena kesäkuun 2017 loppuun saakka. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Karkkila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Karkkila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Karkkila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Päiväkoti Vilperi Oy Y-tunnus 2482528-5 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Vilperi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karkkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus