Duunitori suosittelee
International Manager

Teosto ry

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme päiväkotiimme vakituiseen työsuhteeseen lastentarhanopettajaa, jolla on esikoulupätevyys. Päiväkotimme on pieni (25 lasta), kodinomainen yksikkö keskellä Paimion keskustaa. Pyrimme työssämme toimimaan lapsilähtöisesti ja ottamaan jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet huomioon. Ulkoilemme ja retkeilemme paljon ja toiminta pyritään pitämään monipuolisena ja lapsia kiinnostavana. Jos haluat saada lisätietoja, niin ole yhteyksissä meihin, kerromme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Paimio varhaiskasvatus Paimio opettajat, lehtorit, professorit Paimio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Paimio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Päiväkoti Viidakkovekarat Oy Y-tunnus 2037239-7 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Viidakkovekarat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paimio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus