Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme päiväkotiimme vakituiseen työsuhteeseen lastentarhanopettajaa, jolla on esikoulupätevyys. Päiväkotimme on pieni (25 lasta), kodinomainen yksikkö keskellä Paimion keskustaa. Pyrimme työssämme toimimaan lapsilähtöisesti ja ottamaan jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet huomioon. Ulkoilemme ja retkeilemme paljon ja toiminta pyritään pitämään monipuolisena ja lapsia kiinnostavana. Jos haluat saada lisätietoja, niin ole yhteyksissä meihin, kerromme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Paimio varhaiskasvatus Paimio opettajat, lehtorit, professorit Paimio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Päiväkoti Viidakkovekarat Oy Y-tunnus 2037239-7 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Viidakkovekarat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paimio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus