Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Päiväkodissamme on avoin päiväkotiapulaisen/kodinhuoltajan työpaikka 2.1.2017 alkaen. Olemme yksityinen päiväkoti Tuusulan Paijalassa. Olemme erikoistuneet taidekasvatukseen ja päiväkodissamme on hoidossa 38 lasta. Haemme päiväkotiimme päiväkotiapulaista/kodinhuoltajaa 2.1.2017 alkaen. Työtehtäviin kuuluu siivoaminen, tiskaaminen, välipalojenvalmistaminen, tekstiilihuolto ja lapsiryhmässä avustaminen. Arvostamme: - joustavaa, palvelualtista ja positiivista asennetta - kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tuusula avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Tuusula lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Päiväkoti Venlantupa Oy Y-tunnus 2213369-9 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkotiapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Venlantupa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus