Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pilke päiväkodit on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa tarjoava yritys. Tällä hetkellä toimimme Pääkaupunkiseu-dulla, Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Meitä Pilkeläisiä on yli 500. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhais-kasvatusta!

Etsimme nyt lastentarhanopettajaa Pilke Töpöhäntään Espooseen. Päivä-koti on kaksiryhmäinen. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, positiivisen, kodinomaisen työym-päristön sekä tukea ja koulutusta. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkehittämiseen sekä etenemismahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tut-kinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveys-alan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja so-siaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mu-kainen rikosrekisteriote.

"Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä." Toiminta rakentuu lapsen aidolle kohtaamiselle ja hänen taitojensa sekä mielenkiintonsa huomioimiselle. Loppu tuleekin sitten luonnostaan - kunhan on pilkettä silmäkulmassa."

Katso esittelyvideomme täältä: https://youtu.be/TyFiPfMCK7c

Työnantaja: Päiväkoti Hiirulainen Oy Sijainti: Järvitorppa 6B, 02360 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Heti sopivan työntekijän löydyttyä Yhteystiedot: Mirka Czéh, 0404174542, mirka.czeh@pilkepaivakodit.fi Hakemukset: http://www.pilkepaivakodit.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järvitorppa 6B, 02360 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Päiväkoti Hiirulainen Oy Y-tunnus 1866118-1 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päiväkoti Töpöhäntä, Päiväkoti Sinipilvi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 419 854 € 26 %

Liiketoiminnan tulos

251 578 € 30 %

Henkilöstö

39 11

Liikevoitto-%

18 % 6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Hiirulainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Järvitorppa 6B, 02360 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa