Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yritykseemme päiväkodinjohtajaa. Työkielenä pääosin englanti, mutta sujuva suomen kieli myös tarpeen. Eduksi tieto ja kokemus englantilaisesta Early Years Foundation stage opetussuunnitelmasta sekä Key Stage 1. Kelpoisuusehdot: Lastentarhanopettaja (varhaiskasvatuksen kandidaatti,maisteri), sosionomi (lastentarhanopettajan pätevyys) tai opetushallituksen hyväksymä päätös lastentarhanopettajan pätevyydestä. Yhteydenotot ja tiedustelut mieluummin sähköpostitse. Hakemukset pikaisesti sähköpostilla, paikka täytetään heti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodin johtaja / Daycare Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut The I.C.E.C. Play 'n' Learn Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus