Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sivistyspalveluiden toimialueella on haettavana Kirjastonjohtajan virka Virka täytetään toistaiseksi 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Edellytämme viranhakijoilta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kirjastoalalta (määräaikainen täyttö). Lisäksi toivomme hakijoilta kokemusta asiantuntijaorganisaation ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Paimio johtajapositiot Paimio museo- ja kirjastoalan tehtävät Paimio määräaikainen Paimio tiedonhallinta ja arkistointi johtajapositiot museo- ja kirjastoalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Paimion kaupunki Y-tunnus 0136169-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastonjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Paimion kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paimio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus