Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sivistyspalveluiden toimialueella on haettavana Kirjastonjohtajan virka Virka täytetään toistaiseksi 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Edellytämme viranhakijoilta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kirjastoalalta (määräaikainen täyttö). Lisäksi toivomme hakijoilta kokemusta asiantuntijaorganisaation ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Paimio tiedonhallinta ja arkistointi Paimio museo- ja kirjastoalan tehtävät Paimio määräaikainen Paimio johtajapositiot tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät määräaikainen Paimio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Paimion kaupunki Y-tunnus 0136169-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastonjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Paimion kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paimio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa