Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alalla opiskeleva!

Haluatko työskennellä vanhusten hoitotyössä?

Haemme Paimion kaupungin vanhuspalveluiden eri yksiköihin (Paltanpuiston palvelukeskus, Hoivakoti Jokilaakso/Paimion vanhainkoti, Askalan palvelutalot sekä Kotihoito) työntekijöitä hoitajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön.

Asumispalveluyksikkömme ovat kaikki tehostetun palveluasumisen yksiköitä. Paltanpuiston palvelukeskuksessa on 34 paikkaa ja Hoivakoti Jokilaaksossa/Paimion vanhainkodissa 36 paikkaa. Askalan palvelutaloissa on 12 paikkaa. Työ on kaikissa asumispalveluyksiköissä kolmivuorotyötä.

Kotihoito toimii kahdessa vuorossa. Kotihoito tapahtuu asiakkaiden omissa kodeissa, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Haemme sijaisuuksiin vanhusten hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita, kehittämismyönteisiä, joustavia ja ennakkoluulottomia henkilöitä, jotka ovat sydämellä mukana laadukkaan ja turvallisen arjen luomisessa vanhusasiakkaille.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset. Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytämme sähköistä rekrytointointijärjestelmää, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Web-osoite: http://www.paimio.fi/ Työnantaja: Paimion kaupunki Sijainti: 21530 PAIMIO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kotihoito: Avopalveluohjaaja Ritva Aaltonen p. 02 4745 227 Paltanpuiston palvelukeskus: Palvelukeskusvastaava Liisa Vanhanen p. 02 4746 242 Hoivakoti Jokilaakso ja vanhainkoti: Osastonhoitaja Päivi Kujala p. 02 4745 701 Askalan palvelutalot: Vastaava sairaanhoitaja Kaisa Gröndahl p. 02 4745 270 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 11.10.2018 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21530 PAIMIO

Yritystiedot

Toiminimi Paimion kaupunki Y-tunnus 0136169-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Paimion kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.10.2018. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21530 - Paimio , osoitteessa 21530 PAIMIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus