Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alalla opiskeleva! Haluatko työskennellä vanhusten hoitotyössä? Haemme Paimion kaupungin vanhuspalveluiden eri yksiköihin (Paltanpuiston palvelukeskus, Hoivakoti Jokilaakso/Paimion vanhainkoti, Askalan palvelutalot sekä Kotihoito) työntekijöitä hoitajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön. Asumispalveluyksikkömme ovat kaikki tehostetun palveluasumisen yksiköitä. Paltanpuiston palvelukeskuksessa on 34 paikkaa ja Hoivakoti Jokilaaksossa/Paimion vanhainkodissa 36 paikkaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Paimio hoitajat Paimio avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Paimion kaupunki Y-tunnus 0136169-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Paimion kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee Paimio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus