Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy on kasvava ja arvostettu taloushallinnon palvelukeskus, joka tuottaa palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille yrityksille. Olemme osa Samlink-konsernia, joka on haastavien IT-ratkaisujen, sähköisen asioinnin, palveluintegroinnin ja taloushallintopalveluiden asiantuntijayritys. Samlinkissa työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä Espoossa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Iisalmessa ja Lappeenrannassa. Samlinkin asiakkaita ovat mm. säästöpankkiryhmä, paikallisosuuspankkiryhmä, Aktia Oy, Handelsbanken Suomi, Hypo-konserni, Fonecta, DNA sekä lukuisat energiatoimialan yhtiöt. www.samlink.fi

Haemme Espoon Leppävaaraan

Viranomaisraportoinnin sääntelyn asiantuntijaa

Seuraat työssäsi kansainvälisillä ja kansallisilla foorumeilla julkaistavaa pankkien viranomaisraportointia koskevaa säätelyä. Analysoit keräämääsi tietoa ja arvioit, miten sääntelymuutokset vaikuttavat asiakkaidemme viranomaisraportointiin. Tuot esityksesi säännöllisesti kokoontuvalle asiakasviiteryhmällemme, jonka sihteerinä toimit. Olet myös mukana emoyhtiömme Samlinkin toteuttamissa viranomaisraportointia koskevissa järjestelmäkehitysprojekteissa tuottamassa liiketoiminnallista määrittelyä. Lisäksi autat teknisiä määrittelijöitä kääntämään viranomaisten vaatimukset tekniseksi toteutukseksi.

Tehtävämme on tuottaa laadukasta raportointia asiakkaillemme, missä sinulla on tärkeä rooli. Vastaat itsenäisesti omasta alueestasi, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä koko viranomaisraportointitiimin kanssa. Tehtävä on sinua varten, jos sinulla on intohimoa sukeltaa viranomaissääntelyn maailmaan ja tulkita sitä asiakkaidemme liiketoiminnan näkökulmasta. Sinulla on juridinen pohjakoulutus ja olet aikaisemmassa työssäsi seurannut tämän alan sääntelyä ja kenties toiminut esim. finanssialan yrityksen compliance - toiminnoissa. Vaikka olisit urasi alkutaipaleellakin, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää, mikäli sinulla on jonkin verran kokemusta ja palava halu oppia lisää tältä alueelta.

Tarjoamme sinulle hyvän näköalapaikan finanssialan muuttuvaan maailmaan. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla.

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi osoitteessa http://www.samlink.fi/urapolku/ viimeistään 23.10.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ingalill Aspholm, puh. 050 300 9852

Web-osoite: http://www.samlink.fi Työnantaja: Paikallispankkien PP-Laskenta Oy Sijainti: Linnoitustie 9, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Ingalill Aspholm, puh. 050 300 9852 Hakemukset: http://www.samlink.fi/urapolku/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnoitustie 9, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Paikallispankkien PP-Laskenta Oy Y-tunnus 0757282-9 Toimiala Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet PP-Laskenta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 585 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

603 000 € -17 %

Henkilöstö

59 1

Liikevoitto-%

11 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viranomaisraportoinnin sääntelyn asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Paikallispankkien PP-Laskenta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Linnoitustie 9, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa