Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy on kasvava ja arvostettu taloushallinnon palvelukeskus, joka tuottaa palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille yrityksille. Olemme osa Samlink-konsernia, joka on haastavien IT-ratkaisujen, sähköisen asioinnin, palveluintegroinnin ja taloushallintopalveluiden asiantuntijayritys. Samlinkissa työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä Espoossa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Iisalmessa ja Lappeenrannassa. Samlinkin asiakkaita ovat mm. säästöpankkiryhmä, paikallisosuuspankkiryhmä, Aktia Oy, Handelsbanken Suomi, Hypo-konserni, Fonecta, DNA sekä lukuisat energiatoimialan yhtiöt. www.samlink.fi

Haemme Espoon Leppävaaraan

Kehityspäällikköä

Tarjoamme kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin palveluita yli 60 finanssialalla toimivalle yritykselle ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluidemme laatua ja tehokkuutta. Tulet rooliin, missä tuet taloushallinnon järjestelmien ja työkalujen kehittämistä. Suunnittelet ja olet mukana toteuttamassa esim. raportoinnin automatisointiin ja prosessien tehostamiseen liittyviä toimenpiteitä yhdessä kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin asiantuntijoiden kanssa. Toimit pääkäyttäjän roolissa ja tuet PP-Laskennan organisaatiota järjestelmäasioissa heidän päivittäisessä työssään.

Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta työstä IT-kehittämisessä taloushallinnon ympäristössä ja mielellään perusymmärrys kirjanpidon maailmasta. Järjestelmämme perustuvat Microsoftin tuotteille eli hallitset Excelin, Visual Basicin ja pystyt tekemään SQL kyselyitä. Vastaat itsenäisesti omasta alueestasi, mutta tukenasi on kokeneita asiantuntijoita.

Tarjoamme sinulle hyvän näköalapaikan finanssialan muuttuvaan maailmaan. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla.

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi osoitteessa http://www.samlink.fi/urapolku/ viimeistään 30.10.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sanna Komi, puh. 050 597 9652.

Web-osoite: http://www.samlink.fi Työnantaja: Paikallispankkien PP-Laskenta Oy Sijainti: 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Sanna Komi, puh. 050 597 9652 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Paikallispankkien PP-Laskenta Oy Y-tunnus 0757282-9 Toimiala Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet PP-Laskenta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 585 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

603 000 € -17 %

Henkilöstö

59 1

Liikevoitto-%

11 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Paikallispankkien PP-Laskenta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo , osoitteessa 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa