Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme IT-yksikköön määräaikaista projektiasiantuntijaa Kartoitamme digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ja tarvitsemme sinua vahvistamaan tiimiämme. Tehtävässä tarvitset kokemusta: IT-infran ja eri tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä asiakkuuden hallinnasta, tietovarastoista ja raportoinnin kehittämisestä (CRM) projekti -ja tiimityöskentelystä ja projektinhallinnasta Omaathan hyvät viestintätaidot ja olet itseohjautuva sekä oma-aloitteinen. Tervetuloa mukaan – meille olet enemmän kuin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy Y-tunnus 0809814-5 Toimiala Pienoistavaratalot ja muut erikoistumattomat myymälät (enintään 2500 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektiasiantuntija, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus