Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Päähöyry Oy hakee PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Keravalle.

Päähöyry Oy tuottaa Höyrytys-, Hyxo- ja Saku-Tek- yhtiöille toimihenkilö- ja työntekijäpalkanlaskennan sekä niiden tukitoiminnot.

Palkanlaskijana tehtävänäsi on vastata n. 100 henkilön palkanlaskentaprosessista palkkatietojen tallentamisesta pankkiaineiston muodostamiseen saakka, niiden oikeellisuudesta ja oikea-aikaisuudesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. käsitellä kela- ja työtapaturmahakemuksia, huolehtia erilaisista ilmoituksista sekä osallistua muihin taloushallinnon päivittäisiin tehtäviin.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta. Toivomme lisäksi, että olet työotteeltasi vastuullinen, oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja reipas. Sinun on helppo työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja olet yhteistyökykyinen, joustava ja luotettava. Kokemus eri työehtosopimuksista ja Mepco HRM -ohjelman käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän monialaisen työyhteisön jäsenenä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa talousjohtaja Timo Viitala 010 417 4580.

Hakemuksen palkkatoivomuksella voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hoyrytys.fi viimeistään 23.10.2016 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Web-osoite: http://www.hoyrytys.fi Työnantaja: Päähöyry Oy Sijainti: Palokorvenkatu 2, 04250 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: talousjohtaja Timo Viitala 010 417 4580 Hakemukset: hakemus@hoyrytys.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Palokorvenkatu 2, 04250 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Päähöyry Oy Y-tunnus 0203053-7 Toimiala Höyrykattiloiden valmistus (pl. keskuslämmityslaitteet) Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 203 406 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

382 672 € 520 %

Henkilöstö

10 0

Liikevoitto-%

32 % 500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Päähöyry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Palokorvenkatu 2, 04250 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa