Banner Metsäteollisuus ry / co MPS

Työpaikkakuvaus

Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä.

Haemme nyt joukkoomme pääekonomistia

Seuraat talouden kehitystä ja tuet metsäteollisuuden johtoa toimialan taloudellisen tiedon kehittämisessä. Sinulla on kyky tulkita makrotaloutta ja ymmärrät, mitkä tekijät vaikuttavat teollisuuden kilpailukykyyn. Haluat osallistua aktiivisesti julkiseen talouspoliittiseen keskusteluun ja verkostosi ovat jo laajat.

Teet tiivistä yhteistyötä viestinnän ja tietopalvelun, työmarkkinoiden sekä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on taloustieteen koulutus ja soveltuva, usean vuoden työkokemus.

Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat työssä menestymisen edellytys. Sinulla on kyky selkeään ja vaikuttavaan ilmaisuun, välineestä tai yleisöstä riippumatta. Löydät helposti paikkasi arvostetusta asiantuntijaorganisaatiosta.

Arvostamme aktiivista otetta, näkemyksellisyyttä sekä kykyä toimia nopealla aikataululla. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi pian tai viimeistään 30.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti, Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa suomalaista edunvalvontaa.

Työnantaja: Metsäteollisuus ry / co MPS Sijainti: Helsinki, Finland Hakemukset: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=1928&key=&o=A_RJ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Finland


Tämä työpaikka, Pääekonomisti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäteollisuus ry / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Finland .