Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä. Haemme nyt joukkoomme pääekonomistia Tehtävässäsi seuraat talouden kehitystä ja tuotat tietoa edunvalvonnan tueksi. Olet koulutukseltasi ekonomisti ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja yhteiskuntatieteen alan tehtävät Helsinki yhteiskuntatieteen alan tehtävät Sipoo yhteiskuntatieteen alan tehtävät Vantaa yhteiskuntatieteen alan tehtävät Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo pankki- ja vakuutusala Helsinki pankki- ja vakuutusala Sipoo pankki- ja vakuutusala Vantaa pankki- ja vakuutusala Espoo yhteiskuntatieteen alan tehtävät asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Pääekonomisti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäteollisuus ry / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus