Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta työaika joustava? Tule meille lehdenjakajaksi!

Jaamme lehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa (keskiviikkoisin ja lauantaisin). Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Vapaita jakelupiirejä on Sievin keskustassa, Markkulassa ja Jyringissä. Alueen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi.

Markkinajohtajana meillä on tarjota paljon töitä ja mukavat ansiot. Meillä voit tienata noin 90 eurosta aina noin 600 euroon saakka kuukaudessa. Hyvä tilaisuus työttömälle ansaita 300 euroa kuukaudessa ilman etuuden pienentymistä. Työ soveltuu hyvin myös eläkeläiselle, opiskelijalle, tai lisätyöksi toisen työn ohella.

Lisätietoa jakelutyöstä sekä hakulomakkeen löydät osoitteesta www.lisaduuni.fi. Otamme yhteyttä sinuun, mikäli meillä on tarjolla sopiva piiri. Kokemuksiin työskentelystä Suomen Suoramainonta -ketjun jakeluyhtiöissä voit tutustua myös näiden videolinkkien kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=9nnHaRpkjo0

https://www.youtube.com/watch?v=Y0qNnYSkdIg

Web-osoite: http://www.suorajakelu.fi Työnantaja: P-S Suorajakelu Oy Sijainti: 85410 SIEVI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai sop.mukaan Yhteystiedot: PS-Suorajakelu Oy Lukkatie 7, 96300 Rovaniemi info@suorajakelu.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 85410 SIEVI

Yritystiedot

Toiminimi P-S Suorajakelu Oy Y-tunnus 0695466-5 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet Vantaan Suoramainonta, Kaupunkilehti Wanha Lahti, Kaupunkilehti Lahden Seutu, Suomen Suorajakelu, Suomen Paikallisjakelu, Kärkijakelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 398 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

156 000 € 19 %

Liikevoitto-%

11 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut P-S Suorajakelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85410 - Sievi , osoitteessa 85410 SIEVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa